Биндинг България | Доставчици
15829
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15829,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

представител за България на най-добрите немски, чешки и испански пивоварни:

НЕМСКИ ПИВОВАРНИ

Радебергер (Radeberger)

Радебергер е въплащение на култивирано първокласно удоволствие. Произвежда се на едно единствено място в света – град Радберг, Германия, което гарантира нейният идентичен вкус винаги и навсякъде. Повече информация вижте тук.

Шоферхофер (Schofferhofer)

Шоферхофер се определя като „ШАМПАНСКОТО НА ПШЕНИЧНИТЕ БИРИ“. Повече за продуктите на марката можете да научите тук.

Брауфактум (Braufactum)

Повече за продуктите на марката научете тук.

Манастир Шайерн (KLOSTER SCHEYERN)

Aбатската пивоварна Шайерн е не само третата най-старата пивоварна в Германия, но и една от най-старите пивоварни в света. За повече информация вижте тук.

Клаусталер (Clausthaler)

Clausthaler е безалкохолна бира номер 1 в света, а Германия символизира отличната бира. Повече информация за продуктите можете да намерите тук.

Хасен Брау (Hasen Brau)

 

Пивоварна Hasen-Brau е едина от най-старите пивоварни в Аугсбург, с корени датиращи от 1464г. През ранното Средновековие (по време, когато Мюнхен дори не беше основан), пивоварите от Аугсбург са били горди с тяхното производство и са имали отлични перспективи за бъдещето. Всеки, който е искал да започне да вари бира в Аугсбург е бил длъжен да се съобрази с правилата, що се отнася до съставки. Повече за продуктите на марката Hasen-Brau можете да научите тук >>

ЧЕШКИ ПИВОВАРНИ

Бернард (Bernard)

Бернард e марка от висок клас спечелила множество награди и медали за най-добра бира. Ако искате да научите повече, натиснете тук.

 Регент (Regent)

Пивоварна Регент е основана през 1379 г. и е първата чешка пивоварна. Уникалната й структура и малцовия цех са част от древния град Требон. Пивото се вари по традиционни рецепти, влючващи най-добрите суровини – вода от артезиански кладенци, световно известният хмел от Жатец и висококачествен малц. Научете повече за продуктите тук.

Приматор (Primator)

Бирата се приготвя по класически чешки пивоварни методи, по технология с долна ферментация. Primator е No 1 в специализираните бири в Чехия. Вижте тук за повече информация.

ИСПАНСКИ ПИВОВАРНИ

Естрела Дам (Estrella Damm)

Произвежда в Барселона от 1876 г. и с течение на времето се превръща в символ на хората от този авангарден и приветлив град. Научете повече за продуктите на марката тук.